Glukoosisiirappi on tärkeä raaka-aine makeisteollisuudelle, hilloteollisuudelle, hienoleipomolle ja konvehtiteollisuudelle. 45° glukoosisiirappi on mahdollista muotoilla käsin palloksi, koska sen korkeampi kuiva-ainepitoisuus tekee siitä kiinteämmän. Sitä voidaan näin ollen käyttää hyvin esimerkiksi kakkujen kuorrutuksiin, konvehteihin, muovailusuklaaseen, makeisiin ja jäätelöön.
Oszillointiveitsi, jossa on pieni esileikkaus. Kuten Z41, mutta pidempi.
Käyttö: EOT, POT 0.63 mm.
Suositellut materiaalit:
Nahka
Aaltopahvi
Kankaat; Tekstiilit
Huopa
Vaahdotettu materiaali
Max. leikkaussyvyys: 13.2 mm
Veitsimateriaali: HM
Veitsipaksuus: 0.63 mm
Esileikkaus: 0.8 + 0.18 x Tm
Jälkileikkaus: 1.20 mm
Valmistajan artikkeli-numero: 5002488
Artikkeli-numero: 20310453
Valmistaja: Zünd
Valmistajan numero: 5002488